Ga naar partytent-onderdelen voor partytent onderdelen, accessoires en reserver onderdleen voor partytenten en easy up tentenGa naar ovouwbare-tent.nl voor opvouwbare tenten, uitklaptenten, easy up tenten en partytentenGa naar BiertafelPlaza voor biertafels, statafels en banken
Home    Contact    Over ons    Download    Verzending    
Fotoalbum    Openingstijden    FAQ    Nieuwsbrief    Vacature    

Partytenten, accessiores en meer

Nog geen producten in uw winkelwagentje


Virtuele Tour

Virtuele tour

Acties

Partytent acties en aanbiedingen in de koopjeshoek

Bedrukkingen

Partytent bedrukken met uw logo of reclame

Zoek:  

Pop up tent

De pop up tent van Partytentplaza wordt ook wel Easy Up tent genoemd en is binnen 60 seconden op te zetten. Hierdoor gaat u gemakkelijk, snel en efficiënt te werk. De pop up tent is ideaal op elke locatie om snel uit de zon of regen te blijven.

Pop up tenten bieden wij aan met 2 verschillende soorten tentdoeken.

Varianten pop up tenten

De eerste pop up tent variant een heeft Polyester tentdoek met aan de binnenkant een PVC laag die ervoor zorgt dat de tentdoek van de pop up tent waterdicht is. De Polyester met PVC pop up tent is beschikbaar in diverse maten en kleuren waaronder oranje, rood, wit en blauw.

De tweede variant pop up tent heeft een tentdoek volledig van PVC. PVC is een brandvertragend materiaal en daarom wordt bij verschillende pop up tenten (de witte) een brandvertragend certificaat geleverd. Deze tenten leveren wij over het algemeen in wit en zwart.

Advies

Voor advies over de pop up tent kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u met plezier adviseren om tot de juiste keuze van pop up tent te komen. Voor zowel particulier als professioneel hebben wij de juiste kennis in huis.

Accessoires en Meubilair

Naast de pop up tent en andere partytenten heeft Partytentplaza ook een grote selectie aan accessoires en meubilair in huis om uw pop up tent te voorzien van de juiste inrichting en stabiliteit. Daarom hebben wij een groot assortiment aan onder andere biertafels, statafels, haringen en reparatiematerialen.

Partytentplaza.nl   |   Almere: 036-5468294 / 06-26598400   |   Uden: 06-26756600   |   info@partytentplaza.nl